Idén október 30-án lesz a TeSZedd a Szabolcs Emlékparkban!

Fontos közlemény: A tartós esőre való tekintettel az október 23-ra meghirdetett TeSzedd akciónkat október 30-ra (egy héttel) halasztjuk.

Mi az a TeSzedd? A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció – ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. A Mecsekszabolcsi Környezet és Érdekvédő Egyesület ismét csatlakozott az idén kilencedik alkalommal meghirdetett akcióhoz. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának ehhez az akcióhoz: az egyesület önkéntesei, a Baranya MAG közösség, a Szabolcsfalu lakosai, helyi klubok, csoportok tagjai, oktatási intézmények diákjait, és Pécs városából mindenki, aki valaha is látogatta és most is látogatja a parkot. Ezzel azt fejezzük ki, hogy magunkénak érezzük a park tisztántartását is, nemcsak annak látogatását. Azért szervezzük meg ezt a mozgalmat, hogy közösen megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket, mertközös érdekünk a tiszta jövő!

Önkéntesként nincs más teendő, mint csatlakozni a találkozási ponthoz és részt venni az akcióban. A helyszínen majd osztunk a szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket.

 A találkozó időpontja: október 30 reggel 9 óra.

Helyszín: 7628 Pécs, Mecsekszabolcs Fő tér, Klapka utca elején (GPS 46.112367, 18.272696), a 2-es autóbuszjárat fordulójánál.

 Jelentkezni a mecsekszabolcsiegy(kukac)gmail.com emailen lehet.

Hívunk, hogy „nagytakaríts” velünk a Szabolcs Emlékparkban!

Mecsekszabolcsi Környezet és Érdekvédő Egyesület

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük