*** Biologika ismertető beszélgetések ***

Szeretettel meghívunk egy beszélgetés-sorozat újabb alkalmára, amiben a hagyományos orvostudománytól eltérő megközelítésben vizsgáljuk a betegségek okait. A beszélgetések témája a Biologika tudomány alapjainak megismertetése, elsajátítása.

***Soron következő találkozónk 2020. október 29-én, csütörtökön, 17:30-tól (Pécs, Szigeti út 176 sz.)***

Részletek:

A Biologika a betegségek új típusú megközelítése. Ez a megközelítés a betegségeket a test lelki konfliktusokra adott normális reakciójának tekinti. A betegség lefolyását, a test reakcióit tudományos, ok-okozati összefüggésbe állítja. Azt tanítja, hogy minden „betegségnek” megvan a maga biológiai értelme, sőt újraértelmezi a betegség fogalmát. Az egészség visszanyerése a lelki okok megtalálásán alapul. Ezzel valósul meg a valódi gyógyulás, amit a „beteg” a saját lelki folyamatainak megismerése révén érhet el.

A Biologikára épül egy másik terület is, ami már nem csak a jelenlegi élethelyzetet vizsgálja a „betegségek” okainak kutatásainál, hanem régebbi életeseményekben is keresgél. Amennyiben igény lesz rá erről a területről is beszélgetünk a későbbiekben. Ez már első látásra egy kicsit ezoterikusabbnak tűnő irány… 🙂

A csoportfoglalkozáson való részvétel adomány jellegű hozzájárulása 2.000 Ft.

Üdvözlettel: Baranyai Tibor

Találkozó időpontok:
2020.10.29
2020.10.01
2020.08.13
2020.07.16