ÁLDÁS LEGYEN MINDENKINEK!

Sajnálattal értesültünk arról, hogy Géczy Gábor január 11-én éjjel 2 órakor, váratlanul szívinfarktus miatt elhunyt. A család megsegítésére gyűjtést szervezünk. A MAGfalváért egyesület és a Mecsekszabolcsi Környezet- és Érdekvédő Egyesület között érvényes együttműködési megállapodás van, ezért aki utalni szeretne, megteheti az erre elkülönített számlára: Mecsekszabolcsi Környezet- és Érdekvédő Egyesület, Dél Takarékbank 50300109-55100210 / nemzetközi utalásra: HU56-50300109-55100210-00000000, 7628 Pécs, Szabolcsi út 63. (Azért nem a MAGfalváért Egyesület számlájára, mert nem tudjuk, a család hogyan tud hozzáférni a számlához.) Az utalásnál megjegyzésnél kérjük feltüntetni, hogy Géczy Gábor. Ha név szerint szeretné adományát továbbíttatni, akkor a megjegyzés rovatban a saját nevét is tüntesse fel. A névszerinti adományozókat egy listán továbbítjuk a családnak. Aki személyesen készpénzben szeretné átadni adományát, az megteheti:· Pelle János +3620/238-5137· Szilágyi László +3630/908-1831· Dankó Zsuzsa +3630/921-8878. Aki postán szeretné küldeni, az megteheti Pelle János, 7624 Pécs, Szigeti út 176 címre. Isten áldjon Bennetek! Pelle János

***********************************************************************

MAG (Mintaként Alkalmazott Gondviselés) közösségek Magyarország és Erdély-szerte léteznek, működnek. Széles körű kapcsolati rendszerünk van hagyományőrző közösségekkel, melyek a népi műveltség különböző részterületeit művelik. Közösségünk tagjai életvitelszerűen törekednek a már megtanult hagyományokat művelni, élményközpontúan továbbadni.

Előadásainkon, bemutatóinkon, nyitott „Baranya MAG-os Sátor” egészségmegőrző programjainkon kicsiket és nagyokat egyaránt megszólítunk, időseket és fiatalokat, gondolkodásra késztetünk saját egészségük és környezetünk egészsége kapcsán. Ezen alkalmakkor tudunk érdeklődőket bevonni a munkánkba és ők bővítik a közösségünket számban és tudásban.

Olyan gyógyító jellegű közösségi tér létrehozására törekszünk, ahol együtt, közösen és hasznosan oldjuk meg a felmerülő lelki, testi egészséggel kapcsolatos problémákat. Ha baj van, van ahova fordulni, ha tanulni szeretne, van ahonnan, ha jó és minőségi értékeket támogató közösségre vágyik, van, ahova, akikhez menjen – mindhárom szinten jelen szeretnénk lenni az emberek életében a Baranya MAG közösség szellemében.